08/2023

Myllytie 14: ARA-korkotuettu kohde tarjoaa uudenlaista asumista ja mahdollisuuksia

Rakennusta tutkitaan

Myllytie 14: ARA-korkotuettu kohde tarjoaa uudenlaista asumista ja mahdollisuuksia

Eilen kaupunkikehityslautakunta pääsi tutustumaan pian luovutuskunnossa olevan Myllytie 14:n etenemiseen. Paikalla esittelemässä kohdetta oli niin rakennuttajana toimivan GoFlown kuin rakennuksen tilanneen M2-kotien edustajia.

Myllytie 14 on ARA-korkotuettu kohde, jonka erikoisuutena on ylimmän kerroksen laajat parviasunnot. Osa kohteen asunnoista on varattu taiteilijoille. Tämä tuo lisää kulttuurin mahdollisuuksia Cooperin huvilamäelle, kun asukkaat syksyllä pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa!

Rakennus on tehty uudenlaisella toteutustavalla, noin kolmanneksen nopeammalla rakentamisajalla kuin perinteisesti rakentaen. Käytetyt elementit on nostettu aiempaa valmiimpana jo paikoilleen, ja huolehdittu esimerkiksi talon julkisivun säänkestävyydestä asentamalla kaikki ovet ja ikkunat niin aikaisin, kuin mahdollista.

Oli hienoa päästä tutustumaan tähän kohteeseen! Sovitimme tätä rakennusta lähiympäristöönsä usean lautakunnan kokouksen voimin, jonka seurauksena talo on esimerkiksi 2 kerrosta matalampi kuin alkuperäisissä suunnitelmissa.

Tervetuloa jo etukäteen pian uusille taloon muuttaville asukkaille! 😊💪🏼

06/2024

Kaupunkipolitiikan kesälaitumet: Pysäköinti säilyy Järvenpäässä maksuttomana, mutta kaupungin peittävät tummat talouspilvet

03/2024

HOK-Elannon edustajiston vaalit 2024

03/2024

Järvenpäässä ajankohtaista: Kenen rahalla investoidaan ja mistä nyt säästetään?

Parempaa päätöksentekoa

tehdään yhdessä!

Henri Kontki sohvalla tiiminsä kanssa