11/2022

Järvenpään luontoarvojen suojeleminen ja uuden kaupunginjohtajan valinta valtuuston agendalla

Järvenpään kaupunginvaltuusto

Järvenpään luontoarvojen suojeleminen ja uuden kaupunginjohtajan valinta valtuuston agendalla

Illan kaupunginvaltuustossa käsitellään kahta merkittävää päätöstä:

➡️ Uusien luonnonsuojelualueiden perustaminen Vanhankylänniemeen, Isokydön purolehtoon sekä kuvassa olevaan Haarajoen jokivarsilehtoon. Olen iloinen, että osana kaupungin kasvua muistamme myös suojella arvokkaita luontoalueita. Kaistaleiden suojelu tarkoittaa niiden arvon ja merkityksen tunnustamista sellaisenaan: rakentamattomana, metsäisenä lehtoalueena.

➡️ Valitsemme uuden kaupunginjohtajan luotsaamaan Järvenpäätä rohkeasti kohti tulevaa. Asiassa suoritetaan virkavaali, ja jokaisella valtuutetulla on yksi ääni käytettävänä. Vaalissa antamani ääni edustaa kuitenkin miltei 900 järvenpääläistä asukasta. Olen siksi kiitollinen saamastani luottamuksesta, ja olenkin punninnut omaa valintaani tarkoin.Kaupunginjohtaja on Järvenpään keulahahmo, mutta myös paljon muuta. Odotamme hänen olevan rautainen talouden ja hallinnon osaaja, mutta samaan aikaan näkyvä ja kuuluva Järvenpään lähettiläs Suomessa ja maailmalla. Siksi tänään suoritettava valinta on tärkeä myös kaupunkimme tulevaisuudelle.

06/2024

Kaupunkipolitiikan kesälaitumet: Pysäköinti säilyy Järvenpäässä maksuttomana, mutta kaupungin peittävät tummat talouspilvet

03/2024

HOK-Elannon edustajiston vaalit 2024

03/2024

Järvenpäässä ajankohtaista: Kenen rahalla investoidaan ja mistä nyt säästetään?

Parempaa päätöksentekoa

tehdään yhdessä!

Henri Kontki sohvalla tiiminsä kanssa