27.03.2024

HOK-Elannon edustajiston vaalit 2024

HOK-Elannon edustajisto vaalit

HOK-Elannon edustajiston vaalit 2024 

Olen ehdolla osuuskauppamme HOK-Elannon edustajistovaaleissa 2024. 

Vaalien varsinainen äänestysaika on 10.-22.4.2024. Vaaleissa äänioikeutettuja ovat kaikki yli 15-vuotiaat, viimeistään 31.12.2023 liittyneet HOK-Elannon jäsenet. 

Minua voit äänestää edustajiston vaaleissa numerolla 496! 

Minun HOK-Elantoni on 

Kannattava jäsenilleen, työntekijöilleen ja paikalliselle yhteisölle. 

Jäseniään hyödyttävä. Tarjoamme jäsenille esimerkiksi erilaisia etuja, alennuksia ja kampanjoita. 

Vastuullinen toimija. Huomioimme jalanjälkeämme ja vaikutuksiamme kaikessa osuuskaupan toiminnassa. 

 

Henri Kontkin 496

 

Arvoisa HOK-Elannon jäsen. 

On aika valita osuuskaupallemme edustajisto, joka todella kirittää HOK-Elantoa kohti entistäkin kannattavampaa, jäseniään hyödyttävämpää ja vastuullisempaa osuuskauppaa. 

HOK-Elannon on oltava kannattava jäsenilleen, työntekijöilleen ja paikalliselle yhteisölle. HOK-Elannon on oltava henkilöstönsä hyvinvointia tukeva työnantaja sekä paikallisen yhteisön vahva tukija, kuten esimerkiksi Osuuspankit ovat. Osuuskaupankin tulee olla vahva osa yhteisöämme. Tämä tarkoittaa myös paikallisten hankkeiden tukemista ja yhteistyötä muiden alueellisten yritysten, järjestöjen ja kuntien kanssa yhteisön parhaaksi.  

HOK-Elannon tulee hyödyttää jäseniään entistä paremmin. Haluan varmistaa, että jäsenemme saavat parhaan vastineen ostosten keskittämiselleen ja 100 euron osuusmaksulleen. Tämä tarkoittaa kilpailukykyisiä hintoja, jäsenetuja ja alennuksia sekä jatkuvia kampanjoita, jotka tuottavat hyötyä jokapäiväiseen elämään. Hyötyä on saatava niin pienemmillä kuin suuremmillakin kuukausiostoilla. Tulevaisuudessa etuja voidaan myös yrittää räätälöidä kulutustottumusten mukaan. 

HOK-Elannon tulee olla vastuullinen toimija. Ymmärrämme, että osuuskaupalla on vaikutus ympäristöömme, ja siksi pyrimme jatkuvasti vähentämään jalanjälkeämme ja edistämään kestävää kehitystä osuuskaupan toiminnassa. HOK-Elanto on parhaimmillaan loistava esimerkki siitä, miten kaupan alan liiketoimintaa voidaan harjoittaa vastuullisesti ja eettisesti. 

Kun äänestät minua HOK-Elannon edustajistoon, osoitat tukesi osuuskaupan kirittämiseksi kohti parempaa jäsentensä palvelemista. Yhdessä voimme tehdä HOK-Elannosta vieläkin houkuttelevamman osuuskaupan kaikille jäsenille – niin nykyisille kuin tulevillekin.  

HOK-Elantoa kirittämässä Henri Kontkin

Minua voit äänestää HOK-Elannon edustajiston vaaleissa numerolla 496. 

Kiitos tuestasi.

Ystävällisin terveisin,

Henri Kontkin allekirjoitus
03/2024

Järvenpäässä ajankohtaista: Kenen rahalla investoidaan ja mistä nyt säästetään?

01/2024

Kohti uutta vuotta ja uusia kaupunkipolitiikan haasteita

11/2023

Politiikan kuukausikatsaus 11/2023: Vähemmän investointeja, vähemmän velkataakkaa Järvenpäälle

Parempaa päätöksentekoa

tehdään yhdessä!

Henri Kontki sohvalla tiiminsä kanssa